Huurflits – Vind je huurwoning online

Op zoek naar een huurwoning? Wil je als student een kamer in een van de grote steden? Of gewoon een tijdelijk onderkomen omdat je huidige huis verkocht is en je een tijdelijke woning nodig hebt? Dit zijn zomaar een paar redenen waarom je op dit moment druk op zoek bent naar een huurwoning. Op de website ikwilhuren.nl bent u hiervoor natuurlijk op het juiste adres. Wij werken hier namelijk samen met diverse online huurplatforms waaronder Huurflits.nl. Huurflits is een online makelaar met een ruim aanbod aan diverse soorten woningen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke woning, studentenkamer of appartement in de binnenstad. Op Huurflits staat van alles. In dit artikel gaan we wat dieper in op de werkwijze van Huurflits.nl welke eigenlijk heel simpel is. Ze geloven namelijk niet in administratieve rompslomp en verborgen kosten. Nee gewoon een simpele en overzichtelijke website en duidelijk verhaal over de kosten. Tevens is het mooie van Huurflits dat zowel de huurders als verhuurders hier eenvoudig terecht kunnen komen zonder tussenkomst van een makelaar.

Woning huren via Huurflits

Een woning huren via Huurflits is eenvoudig. Om te beginnen huur je namelijk geen woning via Huurflits, maar rechtstreeks bij de aanbieder. Het enige wat je namelijk bij Huurflits doet is een geschikte huurwoning, kamer of appartement zoeken. Het vinden van een woning is gratis, echter als je een geschikte woning vind komen er wel wat kosten bij kijken. Het zijn geen hoge kosten, maar u dient er wel rekening mee te houden. De werking van Huurflits is namelijk een soort van contact platform. Het brengt huurders en verhuurders bij elkaar op een overzichtelijke website en daarbij vragen ze een kleine fee van de woningzoekende.

De werking van Huurflits in het kort is:

  1. Maak een gratis account aan zonder verplichtingen.
  2. Met dit account kan je het complete woningaanbod op Huurflits terugvinden, foto’s en de kosten van een huurwoning.
  3. Heb je een of meerdere huurwoningen gevonden welke interessant zijn voor jou? Dan moet je je account upgraden naar een premium account. Met dit premium account kan je gaan reageren naar de verhuurders toe.

Premium account op Huurflits

De kosten van een premium account zijn niet bijzonder hoog. Daarbij is het geen abonnement, maar meer een soort ticket. Je hebt de keuze uit 3 soorten premium toegang. Namelijk 1 maand, 3 maanden of 6 maanden toegang. Naar verhouding betaal je minder als je de 3 of 6 maanden premium toegang neemt, echter als je zeker weet dat je binnen 1 maand een geschikte huurwoning hebt dan is dit natuurlijk goedkoper. Het maakt niet uit welk premium lidmaatschap je neemt, je hoeft je geen zorgen te maken om een doorlopend lidmaatschap. Dit is er namelijk gewoonweg niet. Je ontvangt wel een verlengaanbod aan het einde van je lidmaatschap waar je eventueel gebruik van kunt maken.

Waarom kiezen voor Huurflits?

Met zoveel verschillende woonplatforms als een Esteon, Huurwoningen.nl, Directwonen en nu ook Huurflits is het soms wel lastig kiezen. Welk platform bied nu het meeste? Dit zijn vragen die wij ook niet kunnen beantwoorden. Als je namelijk op zoek bent naar een kamer in de randstad kan het handig zijn om op meerdere platformen actief te zijn. Dit ook omdat je er snel bij moet zijn. Zeker studentenkamers zijn in de populaire steden als Amsterdam, Utrecht en Groningen zo weer weg. Ben je echter op zoek naar een huurwoning en een wat rustigere stad dan kan geduld misschien ook wel een optie zijn. Daarbij is het belangrijk om in de gaten te houden wat voor type woningen er veelal op de websites staan en of dit bij jou past. Huurflits is in ieder geval een platform met een ruim aanbod aan kamers en appartementen. Dus ben je op zoek naar een studentenkamer dan is Huurflits wel een aanrader. Het aanbod aan huurwoningen binnen Huurflits is ook steeds groter aan het worden.

Zeker een interessant platform welke binnenkort ook volledig op Ikwilhuren.nl zal staan. Zonder verplichtingen kan je namelijk het complete woningaanbod bekijken. Met een premium abonnement kan je vervolgens bij Huurflits gaan reageren. Dit is echter pas interessant als ze ook de woning hebben waar jij interesse in hebt.