123 wonen – De verhuurmakelaar

Huis verhuren via 123Wonen123 wonen is de verhuurmakelaar in Nederland die de laatste jaren flink aan het groeien is. Het concept van 123 wonen is redelijk eenvoudig. Je kan hier namelijk eenvoudig online gratis inschrijven om op zoek te gaan naar een woning. Met het actuele aanbod online kan je ook meteen aan de slag als je op zoek bent naar een woning. Geen toeters en bellen er om heen, maar gewoon eenvoudig online een huurwoning zoeken. Ook voor de verhuurders heeft 123wonen.nl het eenvoudig geregeld. Met duidelijke handleidingen en inmiddels 26 kantoren verspreid over heel Nederland is er altijd wel iemand in de buurt die u ter woord kan staan. De missie van 123Wonen is het aanbieden van kwalitatief goede zelfstandige woonruimtes aan degelijke huurkandidaten voor het realiseren van een langdurige en zorgeloze (ver)huurperiode, waarbij zowel huurder en verhuurder tevreden is.
Woning vinden

Zoals je ook hier op IkWilHuren.nl terugvind kan je bij 123Wonen.nl een ruim aanbod aan huurwoningen terugvinden. Het totale concept van 123Wonen is dat ze u van a t/m z willen begeleiden. U bent op zoek naar een huurwoning, zij bieden diverse huurwoningen aan door heel Nederland. Hier moet natuurlijk een match in komen, als u namelijk op zoek bent naar een eengezinswoning, dan heeft het geen nut als u mails krijgt van diverse appartementen. Maar naast het vinden van een mooie woning, is de complete afhandeling ook belangrijk. Niet alleen het financiële stukje, maar ook alle afspraken. Bij 123 wonen zijn ze dan ook gericht op de kwaliteit. Service staat daarbij hoog in hun vaandel. Het totale aanbod van woningen is daarom ook niet belangrijk, het gaat erom dat u een woning vind welke ook echt is zoals beschreven staat.
Premium-registratie
Tevens bieden ze in sommige steden ook gemeubileerde huurwoningen/ appartementen aan. Ideaal voor degene die voor een x-periode aan de andere kant van Nederland moet wonen i.v.m. bijv. werk. Maar ook handig voor iemand die door omstandigheden opnieuw moet beginnen en nog geen huisraad heeft, of juist als eerste huis natuurlijk. Gestoffeerde en gemeubileerde woningen zijn niet veel te vinden, maar via 123 wonen vind u ze toch steeds meer. Het mooie van een woning vinden en huren via deze makelaars is dat ze met u meedenken. De kosten van een huurwoning zijn meteen inzichtelijk. Over het algemeen moet u natuurlijk akkoord gaan met de huurprijs, word er borg gevraagd welke over algemeen gelijk staat aan 1 maand huur en eventuele reserveringskosten voor 123Wonen.nl. Mocht u er geen woning vinden dan heeft u ook geen kosten.

Populaire woningen

 

Woning verhuren

Een woning verhuren. Als je dit nog nooit gedaan hebt dan gaat er een complete nieuwe wereld voor je open. Mag je namelijk zomaar je eigen woning verhuren? Wat nu als je toch weer in je eigen woning wilt gaan wonen? Even tijdelijk verhuren, wat zijn de nadelen? Zomaar een paar vragen waar je mee kan zitten als je je eigen woning wilt gaan verhuren. Een woning verhuren kan namelijk om diverse redenen handig zijn. Niet alleen financieel, maar stel je gaat voor een aantal jaar in het buitenland werken en wil je woning hier in Nederland behouden. Dan moet je dit natuurlijk wel goed laten regelen. Met 123Wonen.nl vind u een makelaar welke u alles tot in de puntjes kan uitleggen. Ze functioneren namelijk niet alleen als huur/verhuur platform. De missie van 123Wonen is het aanbieden van kwalitatief goede zelfstandige woonruimtes aan degelijke huurkandidaten voor het realiseren van een langdurige en zorgeloze (ver)huurperiode, waarbij zowel huurder en verhuurder tevreden is. Vastgoedmanagement met een proactieve lange termijn visie! Een eerlijke en betrokken begeleiding hierin is wat 123Wonen u biedt.
Huis verhuren via 123Wonen

Hierdoor bent u verzekerd dat uw woning mits deze aan alle eisen van een huurwoning voldoet, dat 123Wonen er alles aan doet om uw woning zo snel mogelijk verhuurd te krijgen tegen de voorwaarden die u wilt. Met inmiddels 26 kantoren verspreid over heel Nederland kunt u ook eenvoudig een afspraak maken op kantoor. Hierdoor kunnen ze u duidelijk uitleggen waar u rekening mee dient te houden als u uw woning gaat verhuren.

123Wonen als verhuurmakelaar

Er zijn in Nederland vele makelaars actief. Bij 123Wonen vind u een makelaarsgroep welke met z’n alleen een specifieke missie hebben. Ze willen u als klant namelijk vanaf het begin t/m het einde goed begeleiden. Niet alleen door alle informatie op orde te hebben, de huur/verhuur contracten te regelen, maar ook sociale aspect vinden ze bij 123Wonen belangrijk. Even een belletje of alles goed gegaan is, en eventuele overige zaken bespreken is wat ze doen. Kortom zeker een makelaar waar je eens een kijkje kan gaan nemen.