Appartement in Roermond (Kloosterwandstraat) via Papayo

Appartement in Roermond (Kloosterwandstraat)In het centrum van Roermond, op de hoek van de St. Christoffelstraat en de Kloosterwandstraat, is gelegen het appartementencomplex “Oorterhof”. Het complex is uitstekend gesitueerd, tegenover Theaterhotel “De Oranjerie” nabij alle winkels welke het gezellige stadscentrum van Roermond rijk is. Op nog geen 2 minuten lopen bereikt u al gezellige Stationsplein met tal van horecagelegenheden…

Je vindt Appartement Appartement in Roermond (Kloosterwandstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Roermond (Kloosterwandstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Roermond (Kloosterwandstraat)

Prijs – 873.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Roermond (Kloosterwandstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren