Appartement in Rotterdam (Grote Visserijstraat) via Papayo

Appartement in Rotterdam (Grote Visserijstraat)ROTTERDAM TUSSENDIJKEN: Volledig gerenoveerde benedenwoning met 2 slaapkamers, een ruime achtertuin en een ruime woonkeuken. De woning is ook geschikt voor 2 woningdelers! ** Reageer dan via de contactknoppen naast deze beschrijving of stuur ons een e-mail ** BELANGRIJKSTE KENMERKEN: • Volledig gerenoveerd • Woning wordt gestoffeerd verhuurd • Woonoppervlakte van ca. 80m² • Ook…

Je vindt Appartement Appartement in Rotterdam (Grote Visserijstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rotterdam (Grote Visserijstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rotterdam (Grote Visserijstraat)

Prijs – 1550.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rotterdam (Grote Visserijstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren