Appartement – Teltinghof, Rotterdam via Papayo

Appartement – Teltinghof, RotterdamRuim appartement in Hillegersberg-Schiebroek te huur. De woonruimte wordt in kale staat verhuurd (overname vloer mogelijk) en is gelegen op de vierde verdieping. In de nabije omgeving bevinden zich de Peppelweg met verschillende restaurants, bars, winkels en supermarkten, daarnaast vindt metrostation Meijersplein op steenworp afstand. Het centrum is te bereiken in 15 minuten met het…

Je vindt Appartement Appartement – Teltinghof, Rotterdam nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement – Teltinghof, Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement – Teltinghof, Rotterdam

Prijs – 1700.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement – Teltinghof, Rotterdam

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren