Appartement in Rotterdam (Jonker Fransstraat) via Papayo

Appartement in Rotterdam (Jonker Fransstraat)Per eind Januari komt op deze TOP locatie dit fijne 2 kamer appartement ( 61m² ) beschikbaar voor de verhuur. Het appartement is gelegen aan de Jonker Fransstraat en kijkt uit op de Populaire Meent waardoor je binnen enkele meter zo het centrum inloopt. Ook centraal station en station Blaak zijn beide binnen enkele minuten…

Je vindt Appartement Appartement in Rotterdam (Jonker Fransstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rotterdam (Jonker Fransstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rotterdam (Jonker Fransstraat)

Prijs – 1395.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rotterdam (Jonker Fransstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren