Appartement in Utrecht (Burgemeester Reigerstraat) via Papayo

Appartement in Utrecht (Burgemeester Reigerstraat)Prachtig 4-kamer appartement ca. 100m² met tuin beschikbaar op de Burgemeester Reigerstraat. Beschikbaar per 1 maart 2024 voor € 2.435,- exclusief gebruikerslasten. Omschrijving Dit prachtig en hoogwaardig afgewerkte appartement is gelegen op de begane grond en is gelegen in één van de nog traditioneel gebouwde panden van architect Piet Klaarhamer, leermeester van Gerrit Rietveld. Bij…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Burgemeester Reigerstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Burgemeester Reigerstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Burgemeester Reigerstraat)

Prijs – 2435.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Burgemeester Reigerstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren