Appartement in Utrecht (Oudegracht) via Papayo

Appartement in Utrecht (Oudegracht)Omschrijving Deze prachtige authentieke werfkelder/studio-appartement is gelegen aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. Dit pareltje is van alle gemakken voorzien. Zo kom je binnen in een moderne studio met onder andere een eethoek, comfortabele bank met smart TV, een volledig uitgeruste keuken, daarnaast staat er een luxe tweepersoonsbed. Een nette schone badkamer met…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Oudegracht) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Oudegracht) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Oudegracht)

Prijs – 89.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Oudegracht)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren