Kamer in Schiedam (Boerhaavelaan) via Papayo

Kamer in Schiedam (Boerhaavelaan)De ideale kamer in Schiedam – Betaalbaar en comfortabel! Op zoek naar een geweldige kamer in Schiedam? Deze ruime kamer op de Boerhaavelaan is precies wat je nodig hebt! Met zijn gunstige locatie nabij het centrum van Schiedam en het centraal station is deze plek perfect gelegen voor studenten, werkenden, alleenstaanden, expats en rustzoekers. Een…

Je vindt Kamer Kamer in Schiedam (Boerhaavelaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Schiedam (Boerhaavelaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Schiedam (Boerhaavelaan)

Prijs – 595.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Schiedam (Boerhaavelaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren