Appartement in Leiden (Anthony Fokkerweg) via Papayo

Appartement in Leiden (Anthony Fokkerweg)**REACTIES ALLEEN PER MAIL** Diverse parkeerplaatsen beschikbaar in het hart van het Stationskwartier in Leiden, tegenover Sportcity Leiden en nabij Centraal Station Leiden. Locatie Het Stationskwartier is gelegen tussen het Centraal Station en de binnenstad en staat bekend om zijn uitstekende bereikbaarheid en levendige sfeer. Met het treinstation op loopafstand en een gemakkelijke toegang tot…

Je vindt Parkeerplaats Appartement in Leiden (Anthony Fokkerweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Parkeerplaats ligt in de stad Leiden in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Parkeerplaats in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Leiden (Anthony Fokkerweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Leiden (Anthony Fokkerweg)

Prijs – 100.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Leiden (Anthony Fokkerweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren