Kamer in Velp (Zuider Parallelweg) via Papayo

Kamer in Velp (Zuider Parallelweg)In het gezellige Velp, op een ideale locatie nabij Van Hall Larenstein en de HAN, bieden wij een charmante kamer aan in een gezellig studentenhuis. Deze leuke kamer belooft comfort en gemak, met een gunstige ligging die goed bereikbaar is via het openbaar vervoer. Omringd door supermarkten en winkels, wordt het leven hier een mix…

Je vindt Kamer Kamer in Velp (Zuider Parallelweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Velp in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Velp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Velp (Zuider Parallelweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Velp (Zuider Parallelweg)

Prijs – 0.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Velp (Zuider Parallelweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren