Kamer in Velp (Zuider Parallelweg) via Papayo

Kamer in Velp (Zuider Parallelweg)In dit statige studentenhuis in Velp is er per 1 maart 2024 een kamer beschikbaar!! Studeer jij of ga jij studeren aan de HAN of de VHL? Dan zijn wij op zoek naar jou! De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 21m², is voorzien van een laminaatvloer en je hebt een eigen wastafel met spiegel….

Je vindt Kamer Kamer in Velp (Zuider Parallelweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Velp in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Velp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Velp (Zuider Parallelweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Velp (Zuider Parallelweg)

Prijs – 490.14
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Velp (Zuider Parallelweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren