Appartement – Diergaardesingel, Rotterdam via Papayo

Appartement – Diergaardesingel, RotterdamStudio op de Diergaardesingel in het stadscentrum te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de eerste etage. In de nabije omgeving bevinden zich Rotterdam Centraal Station, diverse winkels, supermarkten en eetgelegenheden. Indeling: – Woonkamer met open keuken van ca. 28m². – Badkamer van ca. 2.5m². – Gedeelde toilet…

Je vindt Appartement Appartement – Diergaardesingel, Rotterdam nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement – Diergaardesingel, Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement – Diergaardesingel, Rotterdam

Prijs – 695.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement – Diergaardesingel, Rotterdam

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren