Appartement – Grote Visserijstraat, Rotterdam via Papayo

Appartement – Grote Visserijstraat, RotterdamNieuw gerenoveerd 2-kamerappartement op de Grote Visserijstraat in Delfshaven te huur. De woonruimte wordt in kale staat verhuurd en is gelegen op de eerste etage. Let op; het is de verantwoordelijkheid van de nieuwe huurder om zelf een vloer door het gehele appartement te leggen en de wanden af te werken. Het centrum is te…

Je vindt Appartement Appartement – Grote Visserijstraat, Rotterdam nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement – Grote Visserijstraat, Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement – Grote Visserijstraat, Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement – Grote Visserijstraat, Rotterdam

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren