Appartement in Aalsmeer (Apollostraat) via Papayo

Appartement in Aalsmeer (Apollostraat)Gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk Hornmeer in Aalsmeer is per 1 april deze ruime gezinswoning beschikbaar! De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en beschikt over onder andere een ruime woonkamer, een voor- en achtertuin en 3 slaapkamers. In de omgeving zijn verschillende winkels, een supermarkt en een basischool te vinden. Ook zijn diverse…

Je vindt Woonhuis Appartement in Aalsmeer (Apollostraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Aalsmeer in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Aalsmeer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Aalsmeer (Apollostraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Aalsmeer (Apollostraat)

Prijs – 2350.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Aalsmeer (Apollostraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren