Appartement in Amsterdam (Keizersgracht) via Papayo

Appartement in Amsterdam (Keizersgracht)**ENGLISH BELOW** Ervaar het historische Amsterdam in dit prachtige appartement gelegen aan de Keizersgracht. Gesitueerd in een monumentaal pand biedt deze woning een unieke combinatie van historische charme en moderne voorzieningen. Indeling: Het appartement beschikt over één slaapkamer met een ensuite badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De woonkamer met open keuken biedt…

Je vindt Appartement Appartement in Amsterdam (Keizersgracht) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Amsterdam (Keizersgracht) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Amsterdam (Keizersgracht)

Prijs – 2100.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Amsterdam (Keizersgracht)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren