Appartement in Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal) via Papayo

Appartement in Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal)Zodra u de lichte ruime entree betreedt, heeft u toegang tot een uniek appartement met een inpandige studio. De begane grond heeft een totaal perceeloppervlak van 117,9m² ‘’ Een uniek appartement is ontworpen volgens luxe normen met oude – Amsterdamse accenten. Deze knusse studio is gedetailleerd met warme houttinten en het marmer thema komt ook…

Je vindt Appartement Appartement in Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal)

Prijs – 3300.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Amsterdam (Nieuwezijds Voorburgwal)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren