Appartement in Amsterdam (Tweede Boerhaavestraat) via Papayo

Appartement in Amsterdam (Tweede Boerhaavestraat)Te huur aangeboden ruim 2 slaapkamer appartement aan de Tweede Boerhaavestraat te Amsterdam Dit appartement is gelegen op de eerste etage, recent verbouwd en bevind zich in keurige staat van onderhoud. Het appartement heeft een ruime woonkamer keuken met aangrenzend een ruime balkon de hal, waar je ook binnen komt, geeft toegang tot 2 slaapkamers…

Je vindt Appartement Appartement in Amsterdam (Tweede Boerhaavestraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Amsterdam (Tweede Boerhaavestraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Amsterdam (Tweede Boerhaavestraat)

Prijs – 1650.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Amsterdam (Tweede Boerhaavestraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren