Appartement in Amsterdam (Wijnand Nuijenstraat) via Papayo

Appartement in Amsterdam (Wijnand Nuijenstraat)***ENGLISH TEXT BELOW*** Ruimte, rust en het Rembrandtpark om de hoek! Dit leuke 2 slaapkamer appartement op de tweede verdieping van een prachtig appartementencomplex met een ruim balkon op het Westen is nu beschikbaar. Het complex is opgeleverd in 2006 en is van alle gemakken voorzien. Perfect geschikt voor 2 delers! INDELING Het complex heeft…

Je vindt Appartement Appartement in Amsterdam (Wijnand Nuijenstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Amsterdam (Wijnand Nuijenstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Amsterdam (Wijnand Nuijenstraat)

Prijs – 2200.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Amsterdam (Wijnand Nuijenstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren