Appartement in Arnhem (Hakfortlaan) via Papayo

Appartement in Arnhem (Hakfortlaan)Let op! Foto’s zijn van de oude situatie. Het appartement wordt volledig instapklaar opgeleverd, voorzien van nieuwe en luxe meubilair en inventaris. U zal dus de eerste inwoner zijn die gebruik mag maken van de nieuwe inventaris! Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Arnhem? Dan is een short stay appartement een perfecte…

Je vindt Appartement Appartement in Arnhem (Hakfortlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Arnhem (Hakfortlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Arnhem (Hakfortlaan)

Prijs – 1550.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Arnhem (Hakfortlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren