Appartement in Baarn (Laandwarsstraat) via Papayo

Appartement in Baarn (Laandwarsstraat)In het prachtige pand gelegen aan de Laandwarsstraat worden op dit moment 9 prachtige nieuwe appartementen gerealiseerd voor de Short Stay. Deze zijn beschikbaar voor een periode tussen één maand en zes maanden. De appartementen zijn vanaf volgende week beschikbaar en worden instap-klaar opgeleverd voorzien van stoffering, meubilering met een waanzinnige uitstraling. De appartementen variëren…

Je vindt Appartement Appartement in Baarn (Laandwarsstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Baarn in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Baarn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Baarn (Laandwarsstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Baarn (Laandwarsstraat)

Prijs – 95.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Baarn (Laandwarsstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren