Appartement in Bergen op Zoom (Peter Vineloolaan) via Papayo

Appartement in Bergen op Zoom (Peter Vineloolaan)Te huur: Gerenoveerde 2-kamer appartement in centrum Bergen op Zoom Aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom ligt de Peter Vineloolaan. Op loopafstand zijn de supermarkten, cafés en andere voorzieningen te vinden. Het park Kijk in de Pot ligt ook om de hoek. Diverse bushaltes zijn in omliggende straten te vinden. Het Centraal…

Je vindt Appartement Appartement in Bergen op Zoom (Peter Vineloolaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bergen op Zoom in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bergen op Zoom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Bergen op Zoom (Peter Vineloolaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Bergen op Zoom (Peter Vineloolaan)

Prijs – 1075.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Bergen op Zoom (Peter Vineloolaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren