Appartement in Bussum (Vlietlaan) via Papayo

Appartement in Bussum (Vlietlaan)Zeer ruime bovenwoning die aan meerdere personeelsleden verhuurd kan worden. De woning ligt op steenworp afstand van het centrum van Bussum en station Naarden-Bussum. Indeling: entree, hal, trap naar 1e verdieping, woonkamer met toegang tot ruim balkon, wasruimte v.v. wasmachine en droger, badkamer v.v. douche, toilet en wastafel, zeer ruime slaapkamer, trap naar 2e verdieping,…

Je vindt Appartement Appartement in Bussum (Vlietlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bussum in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bussum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Bussum (Vlietlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Bussum (Vlietlaan)

Prijs – 0.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Bussum (Vlietlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren