Appartement in Delfstrahuizen (Marwei) via Papayo

Appartement in Delfstrahuizen (Marwei)Gloednieuw appartement met prachtig uitzicht in Delfstrahuizen Lekker wonen, dat doe je in dit spiksplinternieuwe appartement aan de Marwei B te Delfstrahuizen. Gelegen op de eerste etage aan de achterzijde, kijk je uit over de adembenemende landerijen en ben je op steenworp afstand van het schilderachtige Tjeukemeer. Dit is jouw kans om te genieten van…

Je vindt Appartement Appartement in Delfstrahuizen (Marwei) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delfstrahuizen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delfstrahuizen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Delfstrahuizen (Marwei) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Delfstrahuizen (Marwei)

Prijs – 879.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Delfstrahuizen (Marwei)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren