Appartement in Den Haag (Escamplaan) via Papayo

Appartement in Den Haag (Escamplaan)Op de 3e etage gelegen royaal 3 kamer appartement van ca. 121 m² met privé parkeerplaats in het in 2020 gerealiseerde nieuwbouw appartementencomplex ‘De Primeur’ in het Haagsche Kwartier. Beveiligde entree van het complex op straatniveau, met zeer ruime ontvangsthal voorzien van bellen en brievenbussentableau, 2 liften en opstelplaats voor de scootmobiel. Tevens toegang tot…

Je vindt Appartement Appartement in Den Haag (Escamplaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Escamplaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Escamplaan)

Prijs – 1950.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Escamplaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren