Appartement in Den Haag (Laan van Roos en Doorn) via Papayo

Appartement in Den Haag (Laan van Roos en Doorn)Een recent gerenoveerd en volledig gemeubileerd 4-kamer eengezinswoning van ca.: 200 m² gelegen in het decadente Buurtschap 2005 op loopafstand van het centrum, Shell, ICC en diverse ambassades. Indeling: entree op begane grond, hal met toegang tot privé garage van ca.: 5 x 5.8 met wasmachine en droger. Toegang tot voorkamer van ca.: 4.8 x…

Je vindt Woonhuis Appartement in Den Haag (Laan van Roos en Doorn) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Laan van Roos en Doorn) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Laan van Roos en Doorn)

Prijs – 3250.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Laan van Roos en Doorn)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren