Appartement in Den Haag (Uithofslaan) via Papayo

Appartement in Den Haag (Uithofslaan)— Beschikbaar voor kort verblijf — Recent gebouwde en volledig gemeubileerde villa uit 2023 met 5 slaapkamers en een grote tuin rondom de Uithofslaan. Beschikbaar voor een periode van 14 september tot eind december. Deze ruime halfvrijstaande gezinswoning is 214m² groot en beschikt over een eigen parkeerplaats voor 2 auto’s. De woning is volledig gemeubileerd…

Je vindt Woonhuis Appartement in Den Haag (Uithofslaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Uithofslaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Uithofslaan)

Prijs – 3995.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Uithofslaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren