Appartement in Den Haag (Waldeck Pyrmontkade) via Papayo

Appartement in Den Haag (Waldeck Pyrmontkade)Eigen parkeerplaats met hekwerk met afstandsbediening aan de Waldeck Pyrmontkade. Nabij de Veenkade en centraal gelegen. De parkeerplaats is per direct beschikbaar. Contracteer ons voor meer informatie. Huurprijs: €175,-

Je vindt Appartement Appartement in Den Haag (Waldeck Pyrmontkade) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Waldeck Pyrmontkade) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Waldeck Pyrmontkade)

Prijs – 175.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Waldeck Pyrmontkade)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren