Appartement in Den Helder (Keizerstraat) via Papayo

Appartement in Den Helder (Keizerstraat)Mooi appartement per heden beschikbaar in het centrum van Den Helder De Keizerstraat is een bruisende straat in het hart van Den Helder. Gelegen in het centrum van de stad biedt deze straat een verscheidenheid aan winkels, boetiekjes, restaurants en gezellige cafes. De straat is gunstig gelegen nabij verschillende bushaltes op korte afstand van het treinstation….

Je vindt Appartement Appartement in Den Helder (Keizerstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Helder in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Helder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Helder (Keizerstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Helder (Keizerstraat)

Prijs – 806.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Helder (Keizerstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren