Appartement in Dordrecht (Noordendijk) via Papayo

Appartement in Dordrecht (Noordendijk)Zeer ruime dubbele garagebox te huur in het appartementen complex gelegen aan de Noordendijk, Afmeting: 10m x 5m Voorzien van slagboom aan het begin van de parkeerplaats, elektrische roldeur en elektra. Voorschot voor elektra is 25,- euro per maand, niet inbegrepen in de huur. Voor meer info neemt u contact op met *** Makelaars via…

Je vindt Garage Appartement in Dordrecht (Noordendijk) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Garage ligt in de stad Dordrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Garage in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Dordrecht (Noordendijk) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Dordrecht (Noordendijk)

Prijs – 350.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Dordrecht (Noordendijk)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren