Appartement in Eindhoven (Cassandraplein) via Papayo

Appartement in Eindhoven (Cassandraplein)SHORT STAY. Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Eindhoven? Dan is een short stay in Eindhoven een perfecte oplossing voor u! Of u nu voor werk, studie of een andere reden naar Eindhoven komt, het is prettig om een goede thuisbasis te hebben. Door tijdelijk een woonruimte te huren bent u verzekerd…

Je vindt Appartement Appartement in Eindhoven (Cassandraplein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Eindhoven (Cassandraplein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Eindhoven (Cassandraplein)

Prijs – 1500.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Eindhoven (Cassandraplein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren