Appartement in Groningen (Akerkhof) via Papayo

Appartement in Groningen (Akerkhof)WAANZINNIG UITZICHT OP DE AKERK Te huur per 1 februari 2024, op top locatie gelegen midden in het centrum aan de Akerkhof in Groningen hebben wij dit ruim gemeubileerde appartement beschikbaar. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd midden centrum van Groningen, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een…

Je vindt Appartement Appartement in Groningen (Akerkhof) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Groningen (Akerkhof) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Groningen (Akerkhof)

Prijs – 2500.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Groningen (Akerkhof)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren