Appartement in Heemstede (Slotlaan) via Papayo

Appartement in Heemstede (Slotlaan)Een super leuke woning, zo te betrekken, gelegen aan plantsoen. Gemeubileerd en gestoffeerd. Je hoeft als het ware alleen nog maar je tandenborstel mee te nemen. (Eventueel mogelijkheid slapen op de begane grond is een optie). De voorkeur wordt gegeven aan mensen die tijdelijke huisvesting nodig hebben. Aanvaarding, in overleg is eventueel op korte termijn…

Je vindt Woonhuis Appartement in Heemstede (Slotlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Heemstede in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Heemstede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Heemstede (Slotlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Heemstede (Slotlaan)

Prijs – 2800.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Heemstede (Slotlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren