Appartement in Hilversum (Havenstraat) via Papayo

Appartement in Hilversum (Havenstraat)Beide slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed. Het appartement biedt een unieke ervaring met een vide waarop een van de slaapkamers is gesitueerd. Daarnaast heeft het een ruim balkon dat grenst aan de gezellige woonkamer. De badkamer is uitgerust met zowel een aparte douche als een ligbad De keuken is voorzien van hoogwaardige, state-of-the-art apparatuur….

Je vindt Appartement Appartement in Hilversum (Havenstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hilversum in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hilversum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Hilversum (Havenstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Hilversum (Havenstraat)

Prijs – 109.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Hilversum (Havenstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren