Appartement in Hilversum (Middenweg) via Papayo

Appartement in Hilversum (Middenweg)*English below* UITSLUITEND VIA DE ADVERTENTIE REAGEREN OP DEZE WONING. Per 1 juni komt dit ruime appartement beschikbaar in een prachtige vrijstaande villa in Hilversum. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een woonkamer, gesloten keuken, badkamer en een ruim dakterras van maar liefst 24 m². Op korte afstand van winkelcentrum…

Je vindt Appartement Appartement in Hilversum (Middenweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hilversum in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hilversum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Hilversum (Middenweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Hilversum (Middenweg)

Prijs – 1500.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Hilversum (Middenweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren