Appartement in Hoef En Haag (Torenkruiderf) via Papayo

Appartement in Hoef En Haag (Torenkruiderf)Fantastische woning gelegen in Hoef en Haag per direct beschikbaar! De woning is net af en klaar voor de eerste bewoners. Een prettige gezinswoning met een ruime woonkamer met mooie visgraatvloer, moderne keuken met alle gewenste inbouwapparatuur, vier slaapkamers en een strakke badkamer. Gelegen in het nieuwbouwproject BijVianen, met Vianen, Nieuwegein en Utrecht om de…

Je vindt Woonhuis Appartement in Hoef En Haag (Torenkruiderf) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Hoef en Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Hoef en Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Hoef En Haag (Torenkruiderf) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Hoef En Haag (Torenkruiderf)

Prijs – 2800.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Hoef En Haag (Torenkruiderf)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren