Appartement in Ijzendijke (Watervlietseweg) via Papayo

Appartement in Ijzendijke (Watervlietseweg)Ruime woning ideaal voor personeelshuisvesting die aan zeker 23 mensen onderdak kan bieden. De woonruimtes zijn gelegen in landelijk gebied van IJzendijke op slechts korte afstanden gelegen van diverse uitvalswegen naar Breskens, Oostburg, Retranchement, Sluis en Knokke. De ruime woning is verdeeld in 2 woonlagen en op het achtergelegen terrein 2 chalets. Indeling: entree, hal,…

Je vindt Woonhuis Appartement in Ijzendijke (Watervlietseweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Ijzendijke in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Ijzendijke. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Ijzendijke (Watervlietseweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Ijzendijke (Watervlietseweg)

Prijs – 0.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Ijzendijke (Watervlietseweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren