Appartement in Kampen (Burgwal) via Papayo

Appartement in Kampen (Burgwal)Ruim en licht grachtenpand in het bruisende centrum van Kampen! Bent u op zoek naar een prachtig gerenoveerd grachtenpand met veel ruimte en comfort? Dan is Burgwal in de binnenstad van Kampen precies wat u zoekt! Dit instapklare woonhuis is volledig gestoffeerd en biedt een ideale locatie, perfect voor jonge gezinnen, stellen en werkenden. Een…

Je vindt Woonhuis Appartement in Kampen (Burgwal) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Kampen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Kampen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Kampen (Burgwal) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Kampen (Burgwal)

Prijs – 1875.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Kampen (Burgwal)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren