Appartement in Kiel-Windeweer (Dorpsstraat) via Papayo

Appartement in Kiel-Windeweer (Dorpsstraat)**Modern en Ruim Appartement in Kiel-Windeweer** Dorpsstraat, 9605 PH KIEL-WINDEWEER *Type: Appartement, Bovenwoning* Welkom in Kiel-Windeweer, waar dit moderne appartement te huur staat. Gelegen aan het rustgevende vis- en vaarwater, biedt deze prachtige bovenwoning een landelijke omgeving om van te genieten. Ideaal voor startende jongeren, stellen en werkenden die op zoek zijn naar rust, comfort…

Je vindt Appartement Appartement in Kiel-Windeweer (Dorpsstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kiel-Windeweer in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kiel-Windeweer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Kiel-Windeweer (Dorpsstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Kiel-Windeweer (Dorpsstraat)

Prijs – 785.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Kiel-Windeweer (Dorpsstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren