Appartement in Leeuwarden (Nieuwestad) via Papayo

Appartement in Leeuwarden (Nieuwestad)Fantastisch appartement te huur in hartje centrum van Leeuwarden! Bent op zoek naar een zelfstandig appartement dat van alle gemakken is voorzien? Dan is dit appartement aan de Nieuwestad in Leeuwarden dé perfecte woning voor u! Gelegen in de levendige wijk Nieuwestad, bevindt dit appartement zich op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Het…

Je vindt Appartement Appartement in Leeuwarden (Nieuwestad) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Leeuwarden (Nieuwestad) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Leeuwarden (Nieuwestad)

Prijs – 850.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Leeuwarden (Nieuwestad)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren