Appartement in Leiden (Schipholweg) via Papayo

Appartement in Leiden (Schipholweg)Gemeubileerde studio’s voor studenten te huur in Leiden  In dit getransformeerde pand van 6 verdiepingen aan de Schipholweg zijn zeer nette studio’s van diverse afmetingen te huur. De studio’s kennen een goede afwerking zijn volledig gemeubileerd en voorzien van een keurige laminaat vloer, keukenblok met koelkast, badkamer met douche toilet en wastafel. Deze woonruimte, voor max….

Je vindt Appartement Appartement in Leiden (Schipholweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Leiden (Schipholweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Leiden (Schipholweg)

Prijs – 625.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Leiden (Schipholweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren