Appartement in Malden (Rijksweg) via Papayo

Appartement in Malden (Rijksweg)Ruim en net gerenoveerd appartement te huur in de gezellige wijk Heumen, gelegen aan de Rijksweg in Malden. Dit zelfstandige appartement is ideaal voor jonge gezinnen, stelletjes en werkenden die op zoek zijn naar comfortabel wonen met een gunstige ligging. Met de universiteit en ziekenhuizen op slechts 3 kilometer afstand en het prachtige natuurgebied Heumensoord…

Je vindt Appartement Appartement in Malden (Rijksweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Malden in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Malden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Malden (Rijksweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Malden (Rijksweg)

Prijs – 1200.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Malden (Rijksweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren