Appartement in Rotterdam (Maashaven N.Z.) via Papayo

Appartement in Rotterdam (Maashaven N.Z.)Binnenkort komt voor de verhuur deze unieke en volledig gemeubileerde luxe tussenwoning beschikbaar in Katendracht aan de Maashaven N.Z. Dat betekent fantastisch wonen aan de rand van het hippe schiereiland Katendrecht! Op een werkelijk unieke locatie, dichtbij de SS Rotterdam, Fenix Food Factory, metrostation Rijnhaven en op korte afstand van het centrum van Rotterdam! Deze…

Je vindt Woonhuis Appartement in Rotterdam (Maashaven N.Z.) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rotterdam (Maashaven N.Z.) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rotterdam (Maashaven N.Z.)

Prijs – 3250.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rotterdam (Maashaven N.Z.)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren