Appartement in Rotterdam (Puck Van Heelstraat) via Papayo

Appartement in Rotterdam (Puck Van Heelstraat)Luxe penthouse op een schitterende locatie, twee riante dakterrassen met prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam! Gelegen op de 12e en 13e verdieping van het “Rietveld complex”, direct nabij bij bioscoop Pathe, stadion De Kuip. Ideaal gelegen ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer, diverse winkels en horeca. Indeling: entree in…

Je vindt Appartement Appartement in Rotterdam (Puck Van Heelstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rotterdam (Puck Van Heelstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rotterdam (Puck Van Heelstraat)

Prijs – 2695.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rotterdam (Puck Van Heelstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren