Appartement in Schiedam (Oranjestraat) via Papayo

Appartement in Schiedam (Oranjestraat)Op een mooie locatie in Centrum van Schiedam gelegen bieden wij u dit verduurzaamde, ruime, goed onderhouden 3 kamerappartement met 2 slaapkamers aan. – Te huur voor onbepaalde tijd met een minimum van 3 jaar Dit sfeervolle appartement ligt op de 1e verdieping in het centrum van Schiedam tussen het groene park “De Plantage” en…

Je vindt Appartement Appartement in Schiedam (Oranjestraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Schiedam (Oranjestraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Schiedam (Oranjestraat)

Prijs – 995.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Schiedam (Oranjestraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren