Appartement in Sneek (Gonggrijpstraat) via Papayo

Appartement in Sneek (Gonggrijpstraat)Vanaf € 525.- inclusief alle kosten! **Betaalbare Kamers in Woonhuis Ideaal voor Samenwonen** Op zoek naar een gezellig huis om te delen met vrienden? Deze ruime eengezinswoning aan de Gonggrijpstraat in Sneek biedt meerdere kamers die per direct beschikbaar zijn voor kamergewijze verhuur. Ideaal voor 4 of 5 vrienden die samen willen wonen en genieten…

Je vindt Woonhuis Appartement in Sneek (Gonggrijpstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Sneek in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Sneek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Sneek (Gonggrijpstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Sneek (Gonggrijpstraat)

Prijs – 525.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Sneek (Gonggrijpstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren