Appartement in Stadskanaal (Omloop) via Papayo

Appartement in Stadskanaal (Omloop)Alleen geschikt voor personeelshuisvesting! Keurige en zeer royale tussenwoning met 5 slaapkamers, grote bijkeuken en berging met overkapping, gesitueerd aan de rand van de wijk met uitzicht over een groenvoorziening. Indeling: entree, wandcloset, doorzon woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur (samen ca. 42 m²) en ruime bijkeuken. 1e Verdieping: overloop met inloopkast, badkamer (dubbel wastafelmeubel,…

Je vindt Woonhuis Appartement in Stadskanaal (Omloop) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Stadskanaal in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Stadskanaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Stadskanaal (Omloop) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Stadskanaal (Omloop)

Prijs – 1925.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Stadskanaal (Omloop)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren