Appartement in Terneuzen (2E Verbindingsstraat) via Papayo

Appartement in Terneuzen (2E Verbindingsstraat)Leef als een local in het bruisende centrum van Terneuzen met dit gemeubileerde 4 kamer appartement in de levendige 2E Verbindingsstraat! Dit knusse bovenwoning-appartement is perfect voor starters, jongeren en werkende stelletjes die op zoek zijn naar een comfortabele en centrale woonsituatie. De woonkamer is een gezellige en ontspannen ruimte waar je kunt genieten van…

Je vindt Appartement Appartement in Terneuzen (2E Verbindingsstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Terneuzen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Terneuzen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Terneuzen (2E Verbindingsstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Terneuzen (2E Verbindingsstraat)

Prijs – 879.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Terneuzen (2E Verbindingsstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren