Appartement in Utrecht (Jacob van der Borchstraat) via Papayo

Appartement in Utrecht (Jacob van der Borchstraat)NIEUW IN DE VERHUUR PRACHTIG EN GEMEUBILEERD 3-KAMER APPARTEMENT MET TUIN AAN DE JACOB VAN DER BORCHSTRAAT. Sfeervolle 3-kamer benedenwoning met tuin, gelegen in de geliefde wijk “Tuinwijk”. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken, één slaapkamer, een waskamer en een riante tuin. De woning biedt volop comfort, wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Jacob van der Borchstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Jacob van der Borchstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Jacob van der Borchstraat)

Prijs – 1350.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Jacob van der Borchstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren