Appartement in Utrecht (Wolter Heukelslaan) via Papayo

Appartement in Utrecht (Wolter Heukelslaan)TE HUUR SCHITTEREND GEMEUBILEERD BOVENHUIS GELEGEN OP EEN TOPLOCATIE IN OUDWIJK AAN DE WOLTER HEUKELSLAAN. Deze prachtige woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een monumentaal pand. De woning beschikt over 3 slaapkamers en wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. U bevindt zich in één van de meest prachtige wijken van Utrecht, Oudwijk. U…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Wolter Heukelslaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Wolter Heukelslaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Wolter Heukelslaan)

Prijs – 3000.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Wolter Heukelslaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren